Ik heb in mijn appartement niet de ruimte om een wasmachine te plaatsen en om toch mijn was te kunnen doen was ik al enige tijd mijn wasgoed bij Wasto Service Textielverzorging. Dit is een uitstekende wasserette in Arnhem, die ik via www.wastowasserettearnhem.nl heb ontdekt. Ik zocht een wasserette in de buurt, maar toen ik hier net kwam wonen kende ik nog niemand en had ik geen idee van alle faciliteiten in de omgeving. Ik heb via deze website dus de dienstverlening van Wasto Service gevonden en dat is heel prettig. Bij deze wasserette kan ik terecht voor het wassen van mijn:

  • Kleding
  • Badtextiel
  • Beddengoed
  • Bedrijfskleding

Met name dat laatste is voor mij wel een uitkomst, want bij deze wasserette in Arnhem hebben ze ervaring met het wassen van bedrijfskleding en wij zijn er als medewerkers van het bedrijf waarvoor ik werk zelf verantwoordelijk voor dat we er altijd en overal representatief uit zien op het moment dat we in functie zijn. Deze kleding moet dus met grote regelmaat worden gewassen.

Een wasserette in Arnhem met ophaalservice

Toen ik een wasserette in Arnhem zocht was ik in de veronderstelling dat me dit veel tijd zou gaan kosten. Je doet immers je was in de wasmachine en dan moet je gaan zitten wachten tot de was klaar is. Bij deze wasserette in Arnhem hoeft dat echter niet. De was kan opgehaald en gebracht worden. Dat is echt fantastisch. Ik hoef dus enkel een wasservice te kiezen, waarbij ik zelfs kan kiezen voor stomen, reparatie en strijken en dan wordt de was opgehaald op het gewenste moment en afgeleverd op het gewenste moment. Dit vind ik echt een geweldige service. Ik zag mezelf met gemak twee tot drie keer per week met een zak was naar de wasserette in Arnhem toe gaan, om daar vervolgens twee uur, of misschien wel langer, met een boek of en laptop te moeten gaan zitten. Dat vind ik zo’n tijdsverspilling. Ik zou het liefst natuurlijk zelf thuis mijn was doen, maar dat is gewoon geen optie. Met de service van deze wasserette in Arnhem ben ik echt geholpen met mijn probleem en dat is heel prettig.

Kwalitatief goed wassen

Ik heb nu dus al geruime tijd gebruik gemaakt van de dienstverlening van deze wasserette in Arnhem en ik moet zeggen dat elke keer wanneer ik mijn was terug krijg dan is het netjes schoon en heerlijk fris. Of het nu gaat om mijn kleding, mijn handdoeken of mijn beddengoed, het is prachtig schoon. Ze kunnen hier bij de wasserette in Arnhem ook de was drogen, maar daarbij kun je aangeven wat je wel of niet in de droger wilt hebben. Ik wil namelijk niet dat mijn spijkerbroeken de droger in gaan en daar houden ze zich netjes aan. De werkkleding laat ik hier tegenwoordig ook stomen in plaats van wassen. Daar blijft de kleding langer mooi van en het prijsverschil is niet groot. Ik laat het ook altijd strijken, net als mijn overhemden en mijn beddengoed. Dat laatste is iets wat ik van mijn moeder heb meegekregen. Zij stond ook altijd onze dekbedovertrekken te strijken en op de een of andere manier vind ik het lekkerder liggen in bed, als het dekbed lekker strak in de hoes zit. Ik ben echt heel blij meet deze wasserette in Arnhem als alternatief. Ik houd zo veel meer tijd over en vind het absoluut het geld waard om de service van mijn wasserette in Arnhem in te schakelen. Mocht ik ooit groter gaan wonen en wel ruimte hebben voor een wasmachine, weet ik niet of ik toch niet liever deze dienstverlening blijf afnemen. Lees meer…