Wordt jouw partner ook zo blij van chocolade? Geef hem of haar dan bonbons van chocola-belga.nl cadeau. Met de bonbons van Chocola Belga weet je zeker dat je cadeau in de smaak valt. Het is een perfect cadeau voor Valentijnsdag, voor feestdagen, voor een verjaardag, omdat je een paar jaar samen bent of gewoon omdat je jouw liefde wil verrassen omdat je zoveel van hem of haar houdt. Bij Chocola Belga worden de bonbons handgemaakt van eerlijke chocolade. Omdat ze handgemaakt zijn, zitten er verrassende soorten tussen die jouw liefde vast nog nooit eerder in zijn of haar leven geproefd heeft. Maar je kunt ook kiezen uit traditionele smaken en truffels. Chocola Belga werkt alleen met verse producten en er worden geen conserveermiddelen gebruikt. Dit proef je meteen en je eet je vingers erbij op. Chocola Belga heeft jarenlang ervaring. Je bent ervan verzekerd dat de bonbons met liefde en aandacht worden bereid en dat ze de beste zijn van Nijmegen. Chocola Belga is gevestigd op twee locaties in Nijmegen. Je kunt ze vinden in de Burchtstraat en Bisschop Hamerstraat. Bij de filiaal op de Bisschop Hamerstraat vind je vooral macarons. Een macaron is een bonbon en een koekje ineen. De macarons zijn gemaakt van eiwit en amandelen. Ze hebben een krokante buitenkant en hebben een romige en fruitige vulling. Macarons komen oorspronkelijk uit Italiƫ. Bij Chocola Belga worden ze handgemaakt en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Iedere kleur heeft een eigen smaak.

Bonbons als geschenk

Je kunt je liefde op verschillende manieren verrassen. Het assortiment ziet er als volgt uit:

  • Luxe geschenkboxen;
  • Doosje luxe bonbons;
  • Kokertjes met chocolade;
  • Tabletten;
  • Macarons.

De geschenkboxen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Je kunt kiezen uit kleine, medium en grote geschenkboxen. Ieder formaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Als je op de webshop een geschenkbox selecteert, kun je de inhoud bekijken. Deze kun je vervolgens zelf nog aanpassen met de opties rechts van het product. Als je partner bijvoorbeeld vooral van pure chocolade houdt, kun je de bonbons in puur bestellen. Maar ze zijn ook altijd verkrijgbaar in melk. De geschenkboxen bestaan uit kokertjes met chocolade en luxe bonbons. Je kunt er ook voor kiezen om een geschenkbox met alleen luxe pralines of alleen kokertjes te bestellen. Een doosje luxe bonbons bestaat uit verschillende handgemaakte bonbons. Ook deze is verkrijgbaar in een klein, medium en groot formaat. De kokertjes zijn gevuld met bijvoorbeeld amandelen, pindarotsjes, koffieboontjes, flikken met studentenhaver en macarons. Macarons worden aangeboden in doosjes van verschillende groottes. Je krijgt altijd verschillende kleuren en dus diverse smaken. De smaken variƫren van fruitig, zoals aardbei, framboos en passievrucht tot aan hazelnoot, chocola en zeezout-caramel. Houd er bij de bestelling rekening mee dat ze maximaal 5 dagen houdbaar zijn. Naast bonbons zijn er chocolade tabletten verkrijgbaar. Het aanbod bestaat uit spannende smaken, zoals gember en sinaasappel of cranberry en pistache.

Online bestellen

Alle producten van Chocola Belga zijn online verkrijgbaar. Via de webshop kun je het product naar wens selecteren. Je kunt je voorkeuren aangeven als je een product hebt geselecteerd. Zo kun je meestal kiezen uit puur, melk en wit. De producten worden altijd snel geleverd, dus je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. Dit is handig als je snel een leuk cadeau nodig hebt. Uiteraard is het ook een perfect geschenk voor een vriend, je ouders, een collega of zakelijke partner. Heb je vragen over onze producten, de levering of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op en bel 024 322 40 05.