Ons bedrijf vindt het altijd heel belangrijk om leuke gadgets aan onze klanten te kunnen geven. Wij streven er daarbij altijd naar om spullen te geven die nuttig zijn, maar die je ook kunt inzetten om reclame mee te maken. Dat maakt het aanbod voor ons regelmatig heel erg beperkt omdat je vaak ziet dat iets heel nuttig is, maar niet goed is om reclame mee te maken, of dat het heel geschikt is om reclame mee te maken, maar dat het geen enkel nut heeft. Vandaar dat wij onlangs eens intensief zijn gaan zoeken naar mogelijkheden om iets leuks voor een goede prijs te kunnen bemachtigen. Wij hebben dit via het internet gedaan en al snel kwamen wij terecht op een site die ons heel erg aansprak. Dit was de site dereklameshop.nl. Deze site was alles wat wij zochten want wij zagen hier dat je een usb stick bedrukken kunt laten via deze site. Dat zou voor ons een heel ideaal geschenk zijn en wij zijn daarom meteen even gaan kijken naar de mogelijkheden om hier een usb stick bedrukken te laten. Als wij namelijk een usb stick bedrukken zouden laten met ons bedrijfslogo, dan zouden wij voor een heel goede prijs aan een heel mooi relatiegeschenk geholpen kunnen worden. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden om een usb stick bedrukken te laten met ons logo. Wij waren even bang dat het misschien niet goed zou lukken om een usb stick bedrukken te laten omdat wij namelijk een tamelijk ingewikkeld logo hebben. Wij hebben daarom besloten om even contact op te nemen met de mensen van dereklameshop om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij kregen te horen dat zij werkelijk ieder logo op iedere usb stick bedrukken kunnen. Dat was heel prettig om te horen en wij zijn daarom ook blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen. 

Wij lieten hier voordelig een usb stick bedrukken

Wij hebben meteen een offerte aangevraagd bij dit bedrijf omdat wij graag wilden weten op welke kosten wij moesten rekenen wanneer wij hier fors gingen inkopen. Wij kregen een heel mooi aanbod aangeboden en wij konden dit dan ook bijna niet weigeren. Wij hebben vervolgens een logo doorgestuurd en dit logo ging men voor ons op de usb sticks bedrukken. Nog geen week later hadden wij al een berichtje in onze mailbox dat wij onze bestelling konden verwachten. Dat was sneller dan wij gehoopt hadden en wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen. 

Wij kochten hier een heel goed product

Wij zijn blij dat wij hier een bestelling hebben geplaatst omdat wij hier heel goede zaken hebben kunnen doen. Wij hebben een mooi relatiegeschenk kunnen laten maken en onze klanten zijn ook heel blij met dit geschenk. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede aankoop kunnen doen 
  • Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van ons product 
  • Wij gaan hier zeker vaker producten bestellen 

Wilt u ook iets kopen om reclame mee te maken? Dan kan ik u deze site van harte aanbevelen.