Bent u weer toe aan een nieuw kapsel, maar weet u niet precies wat u goed zal gaan staan? Kom dan een keer bij ons langs. Wij staan als kapper in Venlo altijd voor u klaar om u te helpen en wij kunnen u altijd het juiste kapsel aanmeten. Wij beschikken over een team van deskundigen die ook heel veel ervaring hebben opgedaan in het kappersvak. Zij kunnen daarom in een oogopslag zien welk kapsel u goed zou staan. U kunt altijd een afspraak bij ons maken. Als kapper in Venlo hebben wij namelijk altijd wel ergens een gaatje in onze agenda vrij. U zult merken dat wanneer u bij ons langskomt, wij u altijd heel goed zullen ontvangen. Als kapper in Venlo vinden wij het namelijk belangrijk dat u zich thuis voelt wanneer u bij ons in de kappersstoel plaatsneemt. Wij zullen u een heerlijk kopje koffie presenteren en terwijl u van dit bakkie troost geniet, zullen wij u uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u op heel veel manieren helpen. Wilt u uw haar graag enkel een beetje bijknippen? Geen enkel probleem. Als kapper in Venlo staan wij voor u klaar om u te helpen op de manier die u graag wilt. Ook wanneer u graag uitgebreider geholpen wilt worden, bent u bij ons als kapper in Venlo altijd aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat u het kapsel krijgt waar u naar verlangde. Wij hebben als kapper in Venlo ook een lookbook liggen waarin u kunt zien welke kapsels er allemaal mogelijk zijn. Wilt u graag een kleurtje in uw haar aanbrengen? Geen probleem! Als kapper in Venlo hebben wij alles in huis om uw haar in een mooie kleur te verven. Kijk daarom voor meer informatie over onze diensten even op onze site. Het adres van onze pagina is DeHeerenkamer.

DeHeerenkamer.nl is de beste kapper in Venlo

Mannen geven het niet altijd toe, maar ook zij zijn vaak heel ijdel. Het is ook belangrijk om er goed uit te zien want vandaag de dag wordt veel waarde gehecht aan een goed voorkomen. Wilt u daarom graag verzorgd voor de dag verschijnen, dan kunt u een keer een afspraak maken met ons als kapper in Venlo. Wij zorgen er graag voor dat u snel geholpen kunt worden. Mocht u in de buurt zijn van onze zaak, dan kunt u even bij ons binnenwippen. Wanneer u een afspraak met ons maakt, kunt u er zeker van zijn dat u niet lang hoeft te wachten in onze zaak. Ook wanneer u met uw kinderen wilt komen, bent u van harte welkom om bij ons in de stoel plaats te nemen. Wij knippen alles wat maar door ons geknipt wil worden. Dit alles doen wij altijd tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Dat betekent dat u dus nooit veel geld hoeft kwijt te zijn aan uw nieuwe, frisse look. Kortom; genoeg reden om een keer naar onze site te komen kijken. Surf daarom vandaag nog even naar DeHeerenkamer.nl.

Wij geven ook advies over hoe uw haar te verzorgen

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Mocht u met ons in contact willen komen, dan kunt u naar onze site komen surfen. Hier kunt u ook zien dat wij goede verzorgingsproducten verkopen. Met deze middelen houdt u uw haar altijd in topconditie. Kortom:

  • bij ons kunt u altijd even binnenwippen
  • wij kunnen uw haar knippen, verven en föhnen
  • wij geven ook advies over haarverzorging

Wij hopen u snel in onze kappersstoel te mogen ontvangen.

Lees meer…