Ik woon samen met mijn twee zoontjes en vrouw in een klein dorpje aan het IJsselmeer. Mijn vrouw en ik komen allebei uit een grote stad uit de buurt, maar vonden dit altijd een leuk dorpje. Het is er lekker rustig, waardoor de kinderen zonder problemen buiten kunnen spelen. Een paar jaar geleden zagen we dat er een prachtig huis aan het water te koop stond en we besloten om het te kopen. Het huis is erg mooi en we vinden het fijn om aan het water te wonen. Helaas is de tuin niet zo groot, maar de kinderen kunnen in een speeltuintje aan het einde van de straat spelen. Mijn broer woont in een ander dorp in de buurt en die heeft twee kinderen die een paar jaar ouder zijn. Hij had een trampoline voor zijn kinderen staan, maar zijn kinderen werden er te oud voor. Ze speelden er vroeger altijd veel op, maar doen dat de laatste tijd niet meer. Als we bij hem op bezoek zijn, dan vinden mijn kinderen het altijd erg leuk om op de trampoline te spelen. Hij vroeg laatste of ik de trampoline niet wilde hebben voor de kinderen, maar ik gaf aan dat ik geen ruimte in de tuin had. Hij vertelde mij, dat de trampoline op het balkon boven de garage zou passen. Dit gedeelte is verstevigt en de kinderen speelden hier al vaak. Ik vond het alleen geen veilig idee, om een trampoline op het balkon te hebben. Maar hij gaf aan dat je een trampoline veiligheidsnet kan kopen, zodat de kinderen niet van de trampoline kunnen vallen. Met een trampoline veiligheidsnet leek het mij wel veilig en ik besloot om de trampoline van hem over te nemen.

Op trampolines.nl een trampoline veiligheidsnet gekocht

Op google zocht ik naar een trampoline veiligheidsnet en welke verschillende soorten er zijn. Ik wilde weten, of een trampoline veiligheidsnet echt zo veilig was en welke het veiligste is. Ik kwam hierna uit bij trampolines.nl. Deze website is gespecialiseerd in trampolines en ze verkopen er ook veel netten. Er waren er zo veel te koop, dat ik niet wist welke ik het beste kon kopen. Ik wist niet eens hoe groot de trampoline was, dus die ging ik eerst maar opmeten bij mijn broer. Hierna nam ik contact op met de website en vroeg ze om hulp. Ik werd hier erg netjes geholpen en ze konden we alles vertellen over de verschillende netten. Met hun hulp koos ik een trampoline veiligheidsnet uit en kocht nog wat accessoires. Ik had de kinderen nog niets gezegd over de trampoline en ik hoopte het tot op het laatste moment geheim te houden.

De kinderen zijn erg blij met de trampoline

Twee dagen later kwam het trampoline veiligheidsnet binnen en in de avond haalde ik de trampoline op bij mijn broer. Het was nog een flinke klus om de trampoline op het balkon te krijgen, maar het was me uiteindelijk gelukt. De kinderen waren erg blij toen ze de trampoline zagen. Ondertussen had ik het trampoline veiligheidsnet al gemonteerd en ze konden meteen spelen. Ik hield het eerst goed in de gaten, maar met het trampoline veiligheidsnet weet ik zeker dat ze veilig zijn. We hebben de trampoline een week staan en ze zijn elke avond aan het spelen op de trampoline. Wij zijn erg blij met het trampoline veiligheidsnet van trampolines.nl

  • De kinderen zijn veilig aan het spelen en kunnen niet vallen
  • Ik werd erg netjes geholpen door trampolines.nl
  • Het net is van goede kwaliteit