Hoe heerlijk is het om creatief bezig te zijn? Ik vind dat heel fijn en ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe tools om uit te proberen. En ik vind het heel leuk dat ik onlangs de was stempel heb ontdekt. Stempelen is helemaal niet ouderwets. Sterker nog, het is weer helemaal van nu. Je hebt allerlei soorten stempels en in het begin heb ik ze bijvoorbeeld weleens zelf gemaakt. Maar er zijn zo veel soorten stempels, zoals de was stempel, waar je heel veel mee kan. Ik kwam in aanraking met de was stempel toen ik vorig jaar ten huwelijk werd gevraagd. Ik was ten eerste op zoek naar mooie manieren om de uitnodiging te versturen. Je kunt er enorm veel geld aan uitgeven en het allemaal laten maken, maar ik vond het veel leuker om zelf aan de slag te gaan. Het ging hier om een huwelijk en ik vond het heel belangrijk dat ik er een persoonlijke touch aan zou kunnen geven. Daarom ging ik me verdiepen in stempels, om te kijken wat daar allemaal mee zou kunnen. En als je je hier meer in verdiept, zul je merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn. En dat sprak me heel erg aan.

Ga naar deze site voor de was stempel en meer

Op een gegeven moment las ik meer over de was stempel en hier werd ik direct blij van. Want het blijkt dat je hiermee een brief kunt verzegelen. Voor de uitnodigingen van mijn bruiloft leek me dat helemaal geweldig. Met een was stempel kun je op een hele persoonlijke manier een brief verzegelen, dit leek me een zeer persoonlijke manier om de uitnodigingen te versturen. Ga maar eens naar de afdeling lakzegels op de website van Stempels. Toen ik hier terecht kwam, werd ik echt gelukkig. Er bleken zo veel mogelijkheden te zijn dat ik het helemaal naar mijn eigen hand zou kunnen zetten. Je kunt namelijk een lakzegel op maat laten maken. Ik wilde deze heel graag laten maken met onze initialen erop. Hoe leuk zou het zijn als je zoiets in de bus krijgt? Alleen het openmaken van de uitnodiging is dan al een feestje en dat verrassingseffect was precies wat ik wilde. Ik ging me meer verdiepen in de was stempel en alles wat ermee te maken heeft. En ik ben aan de slag gegaan.

Bestel je favoriete stempel

Ik heb ten eerste een bestelling geplaatst op de site van Stempels. We hebben hier ons eigen logo met de initialen op een stempel laten graveren. Dan kun je bijvoorbeeld zelf lak smelten en op die manier de zegel op de envelop zetten. Ik vond het helemaal geweldig en ik heb eerst goed geoefend. Toen onze uitnodigingen gedrukt waren, heb ik deze met onze persoonlijke initialen bezegeld en ik kan niet anders zeggen dan dat het er geweldig uitzag. We kregen veel complimenten hierover. Niet veel mensen zien het nog tegenwoordig, daarom wordt het extra gewaardeerd. Ik zou je echt willen aanraden om een keer een kijkje op de website van Stempels te nemen. Behalve de was stempel vind je hier namelijk nog veel meer, zoals:

  • Leerstempels
  • Slagstempels
  • Bedrijfsstempels
  • Brandstempels

Het is geweldig om hier te winkelen, als je zelf een creatief persoon bent. Ik heb weer andere stempels gekocht om zelf de menukaarten te maken voor op de bruiloft. Ook dit zag er te gek uit. Op die manier kwam alles er precies zo uit te zien zoals we voor ogen hadden. Bestel via stempels.nl wat dan krijg je de kwaliteit en service die je verdient.