Goed nieuws: Mensen worden steeds milieubewuster! Steeds meer staan we stil bij de impact van onze levensstijl op het milieu en proberen we wat bewuster te winkelen. We kopen met zijn allen minder wegwerpartikelen en gaan liever voor kwaliteit dan kwantiteit. Artinato.com merkt dat heel goed. Dit is namelijk een webshop met allerlei milieubewuste alternatieven voor allerlei gelegenheden. Hun assortiment is gebaseerd op het idee dat je beter een iets duurder, maar kwalitatief goed item kunt kopen, wat geproduceerd is op zo’n manier dat het het milieu niet zo belast. De kurken tassen bijvoorbeeld, zijn super goed voor het milieu. Kurk groeit namelijk super snel en daardoor is er geen ontbossing nodig. Producten van kurk, zoals de kurken tassen, worden steeds populairder, en niet alleen doordat ze zo milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Kurk is hip, en dat merk je! In woonbladen zien we steeds vaker kurken accessoires, welke je bij Artinato kunt shoppen. Ze hebben namelijk best een groot assortiment kurken accessoires, zoals:

  • Kurken onderzetters
  • Kurken sieraden, zoals armbanden
  • Een kurken creditcard- of pasjeshouder
  • Kurken meubels, zoals een tafeltje
  • Kurken wanddecoratie, zoals een wereldkaart

En het leukste is misschien nog wel dat je bij Artinato ook een afbeelding naar keuze kunt laten maken uit kurk! 

Originele, kurken tassen

Ondanks dat kurk een comeback aan het maken is heeft het bij sommige mensen nog een beetje een stoffig imago. Kurken Waar koop je kurken tassen?tassen echter, kunnen ontzettend hip zijn. Artinato heeft zich voorgenomen om, ondanks dat ze enkel milieubewust producten inkopen, ook het trendy aspect mee te nemen in hun overwegingen. En dat zie je duidelijk aan de collectie kurken tassen die je in hun webshop kunt bestellen. De designs doen niet onder voor kunststof modellen, en het moge duidelijk zijn dat de ontwerpers ervan zich niet hebben laten beperken door de materiaalkeuze. Kurk is veel veelzijdiger, buigzamer en gebruiksvriendelijker dan ik dacht, en ik was dan ook aangenaam verrast door het grote assortiment kurken (woon)-accessoires in de webshop van Artinato. Dit doet me deugd, want als we met zijn allen een steentje bijdragen, door bijvoorbeeld van kunststof tassen over te stappen op kurken tassen, kunnen we de klimaatveranderingen die gaande zijn absoluut een halt toeroepen.

Kurken wanddecoratie

Je kunt bij Artinato een wereldkaart bestellen van kurk, waarmee je zelf kunt aangeven waar je al allemaal bent geweest door er pinnetjes in te zetten. Een super origineel idee voor wanddecoratie! maar wist je dat je bij Artinato ook wanddecoratie op maat kunt laten maken? Je stuurt ze gewoon de gewenste vorm toe en Artinato snijdt de vorm uit een vel kurk, waarna ze hem naar je opsturen. Dat is nog eens wat anders dan kurken tassen he? Als je echt iets hips wilt en op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor aan de muur, neem dan eens contact op met Artinato voor de mogelijkheden van hun kurken wanddecoratie. Dan prijkt er ook bij jou binnenkort een hip design aan de muur, zonder dat je daarvoor het milieu hoeft te belasten. En die kurken tassen voor het hele gezin? Die bestel je er gewoon direct bij!