Wilt u graag het dak van uw huis, schuur of ander gebouw vervangen? Maak dan gebruik van het epdm folie van EPDMXL. Epdm folie is de oplossing voor wanneer uw dak niet waterdicht is of wanneer u juist de narigheid van een lek dak wilt voorkomen. Verder is epdm folie zeer makkelijk in gebruik, waardoor u zelf uw dak hiermee zal kunne beleggen. Dit bespaart u een hoop kosten. Bij EPDMXL wordt de epdm folie voor u op maat geleverd. Verder kunt u een voordelig epdm pakket aanschaffen, waarin alle juiste hoeveelheden zit van producten die u nodig hebt om de klus te klaren zoals bijvoorbeeld voldoende epdm lijm. Natuurlijk zijn deze epdm pakketten voordeliger gemaakt dan wanneer u deze materialen los zal kopen. 

Diverse soorten epdm folie van EPDMXL

Op de website van EPDMXL kunt u diverse soorten epdm folie vinden en afschaffen. Bij de diverse soorten epdm folie staat allerlei informatie vermeld welke handig is te lezen vooraf aan het bestellen van de epdm folie. De type epdm folie welke u kunt vinden op de website van EPDMXL zijn:

  • EPDM dakbedekking op maat 1.30 mm dik – Europese EPDM
  • EPDM dakbedekking op maat 1.00 mm dik – Europese EPDM
  • EPDM folie op rol dikte 1.30 mm – breedte 1.20 m – lengte 20 m
  • EPDM folie op rol dikte 1.00 mm – breedte 1.20 m – lengte 20 m

Europese EPDM dakbedekking heeft, in tegenstelling tot Amerikaanse EPDM, geen talk. Hierdoor hoeft u deze Europese EPDM slechts enkelzijdig te verlijmen met het dak. Verder hoeft u ook geen moeilijke stappen te zetten met een primer, flashing tape en een schuurspons; gebruik van deze producten is bij Europese EPDM overbodig. Hierdoor verminderd EPDMXL de hoeveelheid materiaalkosten en arbeid bij het aanleggen van epdm folie. Verder is epdm folie gemakkelijk te plaatsen op uw dak, het volstaat vaak om het gewoon zelf te doen in plaats van er een ondernemer voor in te huren. Hiermee bespaart u dus ook weer veel geld. 

Epdm folie als dakbedekking

Het is bij EPDMXL mogelijk om epdm folie op een rol te kopen. Daarbij heeft u keuze uit twee verschillende diktes, namelijk 1.00 of 1.30 mm. Diverse stukken epdm folie zijn zeer gemakkelijk met elkaar te verlijmen met de speciale contactlijm of EPMD kit. De diverse toepassingen ven epdm folie zijn het waterdicht maken van een dak, reparatie of renovatie van een dakgoot, afdichten van kelders of woningen. Dit product wordt dan ook zeer veel gebruikt door diverse sectoren in de bouw als bijvoorbeeld klusbedrijven, installateurs, bouwbedrijven of dakdekkers. Wanneer u van tevoren al weet wat en hoe u het epdm folie wilt plaatsen, en u weet exact hoeveel u ervan nodig heeft, kunt u de epdm folie op maat bestellen. Op deze manier kunt u de epdm folie uit één stuk aanbrengen. Wanneer u vandaag besteld wordt de epdm folie op rol bij binnen slechts drie werkdagen bij u thuis bezorgd en kunt u dus zeer snel aan de slag met het waterdicht maken van uw huis of schuur! Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van EPDMXL

https://www.epdmxl.nl/epdm-dakbedekking-op-maat